Nieuws

Energiepositieve Schuurwoning opgeleverd!

De energiepositieve Schuurwoning in Wolvega is opgeleverd! Dit huis zorgt ervoor dat de bewoners geen energierekening meer hebben. Meer weten over duurzaam en energiepositief wonen? Neem contact met ons op want wij helpen u graag verder.

Via de projectenpagina zijn meer foto’s te zien.

Verkoop appartementen Le Garage gestart!

Met het lanceren van de website is vandaag officieel de verkoop van de appartementen gestart! Bureau ANS Architectuur tekende 12 moderne appartementen met duurzaam en levensloopbestendig karakter. Wij kunnen alvast niet wachten tot de bouw van dit gebouw gaat starten! Meer informatie is te vinden op de website Le Garage

Sloop en kozijnrenovatie in volle gang

Het renoveren van een woning in de bossen is inmiddels in volle gang. De gehele woning zal van binnen en van buiten een aanzienlijke ‘facelift’ ondergaan. Op dit moment is de sloop van de oude aanbouw gereed en zijn de meeste kozijnen in originele staat teruggebracht.

img_2968

IMG_2275

IMG_2252

Tijd voor de Betonborrel!

Langzaam maar zeker komt de oplevering in zicht en daarom was het tijd voor een Betonborrel! Trots leidden de toekomstige bewoners familie, vrienden, buren en vooral een nieuwsgierige architect rond door de woning. Het blijft leuk om te zien hoe de plannen van papier tot leven komen. Het ontwerp is gemaakt door architectenbureau Waterstudio.NL waar ik in dienst was als projectarchitect/projectleider.

IMG_2170

IMG_2178

Onthulling bouwbord en eerste paal Coendersbuurt NieuwDelft

Het is een feit de bouw van de eerste woningen in de Coendersbuurt in NieuwDelft is begonnen! Gisteravond onthulde minister Stef Blok samen met de toekomstige bewoners van de Coendersbuurt het bouwbord en sloeg de eerste paal! In dit plan zal Bureau ANS Architectuur de bouw van 2 woningen begeleiden.

IMG_1818

IMG_1812

IMG_1811

Bouw woning Poeldijk vordert gestaag

Wat is er mooier dan bouwplannen tot leven zien komen! Inmiddels is de bouw van de stoere ‘Schuurwoning’ in Poeldijk in volle gang en is het hoogste punt in zicht.
Het ontwerp is gemaakt door architectenbureau Waterstudio.NL waar ik in dienst was projectarchitect/projectleider.

IMG_1711

IMG_1717

Kavels Kranestraat in de verkoop

Met het plaatsen van het bouwbord zijn de kavels aan de Kranestraat te Horst a/d Maas in de verkoop gegaan. Voor dit project heeft Bureau ANS Architectuur een aantal woonconcepten bedacht. Mocht u interesse hebben in de kavels of in één van de woonconcepten, dan nodigen wij u uit contact op te nemen voor een geheel vrijblijvend gesprek. Meer informatie kunt u vinden via website Kranestraat

 

Bouw botenloods en bedrijfswoning Woubrugge in volle gang

De bouw van de botenloods en bedrijfswoning in Woubrugge is in volle gang. Het staalwerk staat op de plek en binnenkort start de montage van de kozijnen en wanden. De uiteindelijke verschijningsvorm is al goed zichtbaar.

Website Bureau ANS Architectuur in de lucht

Met ingang van vandaag is de nieuwe website van Bureau ANS Architectuur in de lucht. Het ontwerp van de huisstijl en website is gemaakt door: www.woutsluiter.com