Bureau

Bureau ANS voor Architectuur & bouwbegeleiding

Bureau ANS Architectuur is opgericht door bouwkundig architect Alex den Besten. Na ruim ervaring te hebben opgedaan bij diverse architectenbureaus was de oprichting van een eigen bureau een logische vervolgstap. Door de opgedane ervaring met bouwen, ontwerpen en het begeleiden van uiteenlopende bouwprojecten, kan Bureau ANS Architectuur haar opdrachtgevers een volledig pakket aan ondersteunende diensten bieden. Zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers weten Bureau ANS Architectuur te vinden voor projectondersteuning en advies.

De kracht van samenwerking

Bureau ANS Architectuur gelooft in samenwerking. Het bureau beschikt inmiddels over een breed netwerk van professionals van constructeurs tot aannemers. Afhankelijk van o.a. de omvang en aard van een project wordt een projectteam samengesteld zodat uw opdracht in goede handen is.
Communicatie zal te allen tijde via een vast aanspreekpunt verlopen.

Architect als gids in het bouwproces

Bureau ANS Architectuur ziet zichzelf als gids van haar opdrachtgevers. Wij luisteren naar uw ideeën en plannen, vertalen deze naar een helder plan en nemen u stapsgewijs mee door alle stappen van het bouwproces. Zo weet u precies wat u te wachten staat en welke beslissingen op welke momenten genomen moeten gaan worden.
Door van eerste schets tot oplevering betrokken te blijven bij het proces weet u zeker dat er wordt meegekeken bij de uitvoering van het plan. Wij bewaken het budget en zorgen ervoor dat het ontwerp er precies zal uitzien zoals beoogd.

Handtekening ontwerp

Onze ontwerp handtekening is een helder en rationeel ontwerp dat voldoet aan de technische en gebruikseisen van morgen. Er is veel aandacht voor detaillering en materiaaltoepassingen. Contrasten tussen moderne vormen en klassieke robuuste materialen schuwen wij niet.
Tevens streven wij ernaar onze opdrachtgevers bewust te maken van de mogelijkheden voor duurzaam materiaalgebruik en groene energie.

Bureau ANS Architectuur staat voor:

  • Helderheid in prijs en proces;
  • Van ontwerp tot oplevering;
  • Altijd een vast aanspreekpunt;